***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Надежда Нейнски: Евентуална връзка между Божков и Пригожин засяга геополитиката на България


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 28 август   

 

„ Лидерът на частната войска „ Вагнер ” е или погубен, или умрял, само че това, което той съставлява, продължава да съществува. „ Вагнер ”  е доста огромна икономическа организация, която с изключение на в Украйна, работи и в Африка ”, добави тя.

***

„ Заведох дело против Цончо Ганев от Възраждане.

На тези хора би трябвало да се дава институционален отговор.

Възраждане ще има опция да потвърди в съда кой е сътрудник, кой кум, кой сват и кой на булката брат “, написа той.

***

Относно поисканата оставка на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров:

„ Всеки може да види, че там няма нито един политически претекст, а доста ясни професионални причини. 

Нека да дам образец – за по-малко от година има шестима починали служители на реда при осъществяване на техния длъжностен дълг. 

Не помня през последните 20 година това да се е случвало. 

Има различен образец, в който майката на една следваща жертва неведнъж е подавала сигнали към Министерство на вътрешните работи, а то не е реагирало и индивидът по-късно е бил погубен. 

Има трети случай – за Митко от Цалапица, в който се оказва, че още веднъж Министерство на вътрешните работи не е работило добре. Всичко това са отговорности на основния секретар “.

***

***

***

Днес в залата юристът му съобщи, че данните от ДНК и трасологичната експертиза демонстрират, че Георги не е причинителят на порезни рани.

***

***

„ От реакциите в интернет разбрах, че от седмици има деца, които на централен столичен бул. по през целия ден мъкнат и поставят плочки, което е скандално и се вижда от хиляди, само че няма реакция от никого “, добави той.

Теодор Михайлов не е подал формален сигнал, само че се надява институциите да се самосезират, откакто казусът към този момент е станал обществен.

***

Тайфун аргументи проливни дъждове в северната част на Филипините, само че не доближи сушата, а се придвижи към Южен Тайван и се насочи към южното крайбрежие на Китай, съобщи Асошиейтед прес.

***

„ Палметър е имал душевен проблеми. Той е бил арестуван за 72 часа през 2017 година по силата на щатски закон, допускащ насилствена хоспитализация  на човек с душевен проблеми ", допълниха от управляващите в града.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР